"Руководство пользователя"

Пожелания по доработке программы и введению новых функций (возможностей)

Модераторы: catsavl, support, ace78

Ответить
Vizerunky
Сообщения: 20
Зарегистрирован: Понедельник, 15 Июль, 2013 14:44

"Руководство пользователя"

Сообщение Vizerunky »

Велике прохання частіше оновлювати "Руководство пользователя" і адаптовувати його під нововведення, а не тільки змінювати номер версії на титульній сторінці. В програмі відбуваються регулярні зміни (щонайменше один раз в місяць) які значно розширюють її функціональність (напр. меню "Заказы" - з'явились вкладки "рейси", "конструкції", "партії"; або "Редактор настроек материала", який зазнав значних змін), але прочитати про це ніде. Деякі теми взагалі не розкриті (як наприклад налаштування "Ущільнювачів" viewtopic.php?f=3&t=8503"). Думаю це б спростило користування і клієнтам і ADGroup, оскільки було б менше дзвінків в тех підтримку з "дурними" запитаннями.
Аватара пользователя
ADGroup
Разработчик RasKon
Сообщения: 980
Зарегистрирован: Четверг, 03 Май, 2007 11:27
Откуда: Киев
Контактная информация:

Re: "Руководство пользователя"

Сообщение ADGroup »

Постараемся внести изменения. Вы нам очень поможете если сможете кроме перечисленного выше указать еще разделы или функции, описание которых Вы хотели бы видеть или расширить, тогда мы сможем в первую очередь обратить внимание на указанный Вами перечень.
Vizerunky
Сообщения: 20
Зарегистрирован: Понедельник, 15 Июль, 2013 14:44

Re: "Руководство пользователя"

Сообщение Vizerunky »

Особисто мене, окрім вищеперечисленого, цікавлять «Редактор печатных форм» та закладка «Жалюзи» в меню «Элементы конструкции» та кнопки на панелі інструментів «карниз», «блок управления», «жалюзи вертикальные», «жалюзи горизонтальные».
Ответить